Aqua bootcamp

Een spetterende kracht- en conditietraining in het water

Wil je samen en met veel plezier werken aan meer kracht en conditie? Hou je van zwemmen in de buitenlucht? Dan is Aqua bootcamp wat voor jou! Elke donderdagavond van 20.00 tot 20.45 uur kun je jouw kracht en conditie trainen in de speciale Aqua bootcamp training in het Leussinkbad, het openluchtzwembad in Laren. Ook als je nog geen lid bent van Vitco, ben je van harte welkom om deel te nemen aan deze verfrissende en verkwikkende zomersportactiviteit. Voor niet-leden is er de mogelijkheid om bij het zwembad toegang te betalen om mee te doen aan deze spetterende workout.

Nieuwsgierig of Aqua bootcamp wat voor je is?

Wat is een Aqua bootcamp?

Wat kan je verwachten van de Aqua bootcamp training? Allereerst, plezier staat voorop! De bootcamp training in het water is ontworpen om een lach op je gezicht te toveren, terwijl jij werkt aan je kracht en conditie. Je traint grotendeels in het diepe zwembad. Bij mooier weer verplaatsen we ons soms naar het ondiepe gedeelte of train je afwisselend in het water en op de kant, voor extra variatie. En vergeet de glijbaan niet – die nemen we ook mee in de trainingen voor wat extra adrenaline en lots of fun!

Combineer Aqua bootcamp met andere buiten sporten

De Aqua bootcamp trainingen kun je ook volgen als geweldige aanvulling op reguliere buiten sport- en bootcamptrainingen van Vitco. We combineren kracht- en conditieoefeningen met unieke lichaams- en trainingsmaterialen die speciaal voor sporten in het water zijn ontworpen. Dit zorgt voor een perfecte afwisseling bij warme temperaturen of als variatie op je wekelijkse sportactiviteiten.

Aqua bootcamp; alles draait om fit en fun

Het enige dat je nodig hebt om mee te doen, is een zwemoutfit en een positieve instelling! Je wordt begeleid door enthousiaste en ervaren trainers die je moeiteloos motiveren om alles te geven en met een fit en voldaan gevoel het water uit te komen.

Aqua bootcamp is geschikt voor iedereen

De trainingen vinden plaats van eind mei tot en met augustus. Aqua bootcamps zijn geschikt voor jong en oud en je kunt altijd deelnemen, ongeacht je conditie of sportervaring. Het draait allemaal om bewegen, plezier maken en genieten van de meerwaarde van het trainen in het water. Of je nu beginner of ervaren sporter bent, de Aqua bootcamp is geschikt voor iedereen.

Na 3 jaar niet meer te hebben gesport door werk en opleiding in de zorg had ik eindelijk weer tijd voor mijzelf. Gelijk ben ik gaan kijken op internet voor buitensporten, dat had ik nog nooit gedaan en dat wilde ik wel eens proberen. Zo kwam ik op de site van Vitco. Na een fijn kennismakingsgesprek en een proefles besloot ik lid te worden. Begonnen met Vit Sports, hele gevarieerde lessen met goede begeleiding, deze zomer gestart met aqua bootcamp trainingen en zojuist kennisgemaakt met Vit-boksen. Het is echt superfijn om heerlijk buiten te sporten en je conditie te verbeteren. Je kan heerlijk onbeperkt meedoen met een Vitco groep in Lochem-Laren-Bathmen.
Marieke

Tijden en tarieven
Donderdag 20.00 – 20.45 uur.
Als het weer meezit starten wij op donderdag 16 mei.

Losse Aqua bootcamp training € 3,-
Rittenkaart 5 Aqua bootcamp trainingen € 12,50
Rittenkaart 9+1 gratis Aqua bootcamptraining € 20,-

Voor de Aqua bootcamp trainingen wordt er een extra toeslag gevraagd voor Vitco-leden

Ben je geen lid van Vitco, maar wil je wel graag meedoen? Dat kan! Je kan aan de kassa van het Leussinkbad een kaartje kopen voor onze Aqua bootcamptrainingen!

Klaar voor een sprong in het diepe?
Kom langs op donderdagavond, trek je zwemkleding aan en laat je verrassen. Jessica kijkt ernaar uit je te verwelkomen om samen te werken aan een gezonde en actieve levensstijl!

Heb je nog vragen over de Aqua bootcamp training?

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Van alle mogelijkheden bij Vitco is Aqua bootcamp mijn favoriet. Heerlijk tijdens de zomer in het water sporten, uiteraard bij voorkeur met mooi weer. Er is altijd veel animo voor en ik snap dus helemaal waarom. Zeg nou zelf: hoe leuk is het als ‘van de glijbaan gaan’ onderdeel is van je circuit?
Tegelijkertijd voel je de volgende dag echt dat je wat gedaan hebt. Met leuke en afwisselende oefeningen zorgt Jessica er voor dat je je hele lichaam traint. Een absolute aanrader dus tijdens de zomer, ook voor niet-leden!
Loes Arentsen