Obstacle Run

Haal de Vit-sports t-shirts maar uit de kast, want de Obstacle Run wacht op ons!

Na twee jaar van verplichte afwezigheid is de Obstacle Run terug en gaver dan ooit, zegt de organisatie! 😉

Op 25 juni 2022 vindt de zomer editie van de Buddy Run in Zutphen plaats en vanuit Vitco willen wij hier graag aan mee doen met jullie!

De Obstacle Run vindt plaats in een natuurgebied met bos, veel water en deze keer ook modder. Hier zullen de meest uiteenlopende hindernissen worden opgebouwd. Van klein tot kolossaal en van niet al te moeilijk tot super uitdagend. Uiteraard hoort een nat pak voor iedereen ook weer tot de mogelijkheden. 👉 Het belooft dus een heus waterspektakel te worden!

Wil jij meedoen?

Geef je dan hier op voor 28 maart. Als jij je opgeeft voor de Buddy Obstacel Run ben je 18 jaar of ouder en ga je akkoord met de algemene voorwaarden. Zie bestand.

o             Individueel 3,5 km 👉 kosten: € 20,49 

o             Individueel 7 km 👉  kosten: € 28,49 

o             Individueel 11 km 👉 kosten: € 33,49 

*Prijzen zijn excl. transactiekosten

o             Buddy: als buddy ga jij iemand met een beperking de route van ±3,5 km af te leggen. Vaak leg je deze route af met meerdere buddy’s of begeleiders. Deze mogelijkheid is afhankelijk van het aantal buddy’s die zich opgeven, maar ook het aantal mensen met een beperking.

Het is ook mogelijk de route individueel én met buddy te doen.

Als jij je hebt opgegeven zullen wij je een betaalverzoek sturen en een groepsapp starten genaamd ‘Buddy Obstacle Run’. Het is niet mogelijk na opgave te wisselen in afstand. Afhankelijk van het aantal aanmeldingen vanuit Vitco zal de organisatie bepalen hoe laat we in welk vak starten. Als er veel animo is kan het zijn dat we ons eigen startvak krijgen. Anders zullen wij ons best doen dat we per afstand als Vitco in hetzelfde startvak starten.

Wij hebben er waanzinnig veel zin in om dit samen met jullie te doen!

Overige informatie kan je vinden op: https://www.buddyrun.nl/

De volgende obstacle run is de Yumanrace, hiervoor Strongman- en Strongsisterrun, op 28 augustus in Hellendoorn. Er zijn al een aantal fanatiekelingen die hier oren naar hebben. Deze afstanden zijn: 5, 10, 15 en 21 km. Hier komen we later op terug! Voor meer informatie kijk je alvast op: https://www.yumanrace.com/.