Ervaringen

We zijn nu ruim een jaar met plezier aan het sporten bij Vitco en hebben onlangs ons éénjarig jubileum gevierd! Van tevoren hadden we niet gedacht dat we zo fanatiek aan het sporten zouden gaan, maar dankzij de gezellige sfeer blijven we dit zeker volhouden!

Anne en Lynet

Sporten is niet alleen gezond voor je lichaam; we hebben er ook lol en het is gezellig. Met sport kun je op een toegankelijke manier nieuwe mensen leren kennen om, ook daarbuiten, mee af te spreken. Zo hebben Hennie en Miranda elkaar leren kennen tijdens het bootcamp-uur op de woensdagochtend. Ze komen zo nu en dan bij elkaar koffie drinken. ☕️ Zo houdt je er ook nog wat extra’s aan over dan alleen een fit lichaam!

Miranda en Hennie

Hi Jessica, ik wilde je nog bedanken voor de sessies die we gedaan hebben. Die waren leerzaam en nuttig. Het was in het begin wel lastig, om over mijzelf te hebben, maar dat ging later beter. En dat we over dingen hebben gesproken, waar ik het niet makkelijk met anderen over heb. Je hebt me er weer bovenop geholpen en daar ben ik je erg dankbaar voor. De afwisseling met het wandelen was ook erg leuk! Je hebt wel een schouderklopje verdiend, ook wel twee.

Door alle gevarieerde lessen bij Vitco ben ik het buiten sporten heel leuk gaan vinden. Elke les is weer een verrassing! En in de lessen zitten vaak ook leuke spelvormen, zoals estafettes of de vloer is lava. En de afwisseling in combinatie met de aqua bootcampen in de zomer periode maakt het buiten sporten helemaal af!

Britt Stegeman

Ik sport nu ruim een jaar bij Vitco en dit bevalt me meer dan goed. Het buiten sporten was iets wat me in eerste instantie het meeste aansprak. Lekker buiten bezig met een gezellige groep mede sporters. De lessen zijn op meerdere locaties, met diverse trainers waardoor het erg makkelijk is je eigen training te kiezen. Door de diversiteit is geen enkele les hetzelfde. De Aqua bootcamp lessen deze zomer vind ik een heerlijke afwisseling. Fanatiek in en om het water, waarin er ook tijd is voor lol en gezelligheid. De persoonlijke begeleiding, enthousiaste trainers en de afwisseling met aqua trainingen is voor mij een reden om te sporten bij Vitco. 

Engelien Nijland

Na mijn zwangerschap ben ik gestart met sporten bij vitco. Eerst 1 keer per week, later 2 keer per week. Ik kon het rustig opbouwen en er wordt ook goed op je gelet als je net bevallen bent, zodat je niet te hard van stapel loopt. Ik wilde eigenlijk nog vaker dan 2x per week sporten maar de extreme spierpijn weerhield mij hier steeds van. Door dit tijdens de trainingen bespreekbaar te maken, bleek dat mijn eiwitinname wat minimaal was. Ik zou mijn eiwitinname flink mogen ophogen, mogelijk zou dat de extreme spierpijn wat tegen kunnen gaan. En dat deed het zeker! Ik loop niet meer 4 dagen krom van de spierpijn en kan vaker sporten!😄 Erg fijn dat er verder wordt gekeken dan de trainingen zelf.

Annemieke Rothman

Ik sport al jaren met veel plezier bij Vitco! Sinds ik moeder ben geworden lukt het me niet meer om vaker dan één keer per week te sporten. Ik merkte alleen vrij snel dat ik hiermee niet de kracht op kon bouwen zoals ik dat graag zou willen. Mijn nieuwe lijf heeft eigenlijk wel meer nodig dan één keer sporten per week. Met een kind en nog andere hobby’s en verplichtingen is de week helaas te vol om nog een les te volgen. Daarom vroeg ik Vitco of het misschien mogelijk was om een trainingsschema op te stellen die ik thuis kan uitvoeren, naast mijn wekelijkse sportmoment. Nog geen week later kreeg ik een mooie training (op maat!) opgestuurd waar ik mee aan de slag kon, inclusief een uitleg over de oefeningen! Te gek dat er direct met me meegedacht werd! Ik kan nu op mijn eigen vrije momenten een krachttraining van 30 minuten doen, zodat ik weer wat strakker in mijn lijf kom te zitten! Super fijn, het bevalt ontzettend goed!

Sabine Lans

Wij zijn Miranda en Lynn. Wij sporten al een tijdje bij Vitco . Buiten sporten vinden wij beide heerlijk! Omdat wij moeder en dochter zijn gaat dit soms met ups en downs en kunnen elkaar soms wel achter het behang plakken, maar we pakken het altijd weer lekker samen op. Boxen doen we graag en daar halen we veel energie uit samen. De lessen zijn uitdagend en goed voor de conditie. Straks in de zomer gaan we weer vol voor de lessen in het zwembad ‘de aquabootcamp’. Zwemmen doen we beide graag en het is goed voor ons uithoudingsvermogen. Veel afwisseling in de lessen en altijd een bom van enthousiasme van de trainers vinden wij top aan Vitco. Kortom wij zijn erg tevreden en hopen nog vele jaren als moeder en dochter samen te mogen sporten bij Vitco.😄

Miranda en Lynn

Door vrienden in de buurt werd ik enthousiast gemaakt om weer te gaan sporten. Het was januari 2020, de kou en de regen heeft me er niet van weerhouden om aan de slag te gaan. We begonnen met 1 keer per week. Nu 2,5 jaar later sport ik twee keer per week bij Vitco. En zelf loop ik op de zondag een rondje hard. Ik geniet van het buiten sporten en de afwisseling die Jessica in haar trainingen geeft.
Gedurende de afgelopen jaren ben ik, ondanks of dankzij corona steeds fanatieker geworden. Sterker nog Jessica en 2 leden (Anne en Lynet) waren van mening dat ik de YU MAN RACE wel kon lopen. Dit zou dan voor het eerst in mijn leven zijn. En daar kwam bij dat zij ook van de partij zouden zijn. Dat trok me over de streep. Dus ik als 62-jarige, ga met Anne en Lynet, de 15 km met ongeveer 45 obstakels, doorstaan! Toen ik dit vertelde aan vrienden kreeg ik steeds de reactie; “Wat goed!” Dit deed me besluiten om er een sponsoring aan te koppelen. Dus ik doe het niet alleen voor mezelf maar hoop met deze activiteit ook geld binnen te halen.

Ivonne