Fitness oefeningen

Vit-oefeningen voor een gezond en fit lichaam

Bij Vitco geloven we in de kracht van fitness oefeningen voor een gezond en fit lichaam.
Onze missie is om jou met deskundige begeleiding te helpen jouw trainingsdoelen te bereiken door middel van persoonlijke trainingen en effectieve fitness oefeningen.

Hier onder vind je een aantal video’s met oefeningen ter inspiratie.

Yoga oefeningen

Bekijk de video's

Fitness oefeningen

Bekijk de video's

Krachtoefeningen voor vrouwen

Coming soon

Zwangerschapsoefeningen

Coming soon

Fitness oefeningen, afgestemd op jouw doelen

Bij Vitco vind je een breed scala aan krachtige Vit-trainingen:

Wil je jouw trainingen aanvullen met fitness oefeningen om sneller en effectiever je doelen te bereiken, dan vind je in onze app diverse fitness schema’s. Of je nu een beginnend of een ervaren sporter bent die variatie zoekt, je vindt ruime keuze in fitness-oefeningen die je inspireren om lekker sportief bezig te zijn en nog sneller je doelen te bereiken.

Fitness oefeningen en krachttraining

De fitness oefeningen zijn altijd gericht op verschillende spiergroepen en trainingsdoelen. Van cardiovasculaire oefeningen om het uithoudingsvermogen te verbeteren tot krachtoefeningen om spieren te versterken en vorm te geven.

Bekijk de fitness oefeningen op deze pagina of word lid van Vitco en ontvang fitness-schema’s die op jouw persoonlijke doelen zijn afgestemd. Met duidelijke instructies en video’s zorgen we ervoor dat je de juiste techniek onder de knie krijgt en blessures voorkomt. In de Vitco buitensporttrainingen word je verder professioneel begeleid en zet je samen met je trainer de puntjes op de ‘i’. Je trainer kan je adviseren welk fitness-schema het beste aansluit bij jouw doelen. Zo kun je op jouw manier en in jouw tempo je doelen bereiken.

Sinds een jaar of 5 sport ik bij Vitco, heerlijk buiten met een leuke club mensen. De lessen zijn zeer gevarieerd, spelletjes tot estafettes en oefeningen met gewichten. Tijdens de oefeningen wordt goed gekeken naar je houding en worden er tips gegeven, in mijn geval erg fijn ivm bovenrug. Ook het lesaanbod is heel breed waardoor er ieder week wel een moment is die bij je past. Maar de topper voor mij blijft de aqua bootcamp in de zomer, heerlijk om dan te zwemmen, oefeningen in het water te doen en zelfs van de glijbanen te gaan, heerlijk na een werkdag binnen!
Aniek

Zin om weer lekker sportief bezig te zijn en gezond en fit te blijven?
Word lid! Ontdek hoe leuk buiten sporten is en geniet van een afwisselende aanpak, professionele begeleiding en uitgebreide fitness oefeningen en fitness schema’s in onze handige app.

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.