Samenwerking fysiotherapie Veeze

Vitco gelooft in het bundelen van krachten en dit is de reden dat wij een samenwerking zijn aangegaan met Fysiotherapie Veeze. Dit is een aanvulling op het doel van Vitco om prefentief en duurzaam inzetbaar te blijven.

Hoe zorg je dat je gezond blijft thuiswerken?

Heb je klachten, maak direct een afspraak voor de gratis check.

Samen bieden we alle gezonde thuiswerk expertise.

Thuiswerken lijkt zo comfortabel, maar intussen is duidelijk geworden dat dit bij veel mensen voor fysieke of mentale ongemakken zorgt. Spanningshoofdpijn, een stijve nek, pijn in de onderrug, stress en psychische klachten. Allemaal problemen die steeds vaker voorkomen door thuiswerken. Daarom biedt Fysiotherapie Ter Horst alle thuiswerkers een gratis nek-rug check aan, waarbij we samen inzoomen op jouw specifieke klachten.

Tijdens de screening kijken we samen naar hoe we je thuiswerkklachten kunnen verhelpen. Ligt het probleem bij je gewrichten of spieren? Of ligt het aan je houding of gebrek aan afwisseling en beweging. Wij staan met een multidisciplinair team voor je klaar. Samen met de diëtiste, ergotherapeut, stresstherapeute en trainers gaan wij jou heel effectief hierbij helpen. Zorg ervoor dat pijn hebben niet het nieuwe normaal wordt.

MAAK NU EEN AFSPRAAK VOOR DE GRATIS NEK + RUG CHECK