Vitco is in 2013 opgericht door Jessica ten Have. Inmiddels is het team van Vitco uitgebreid met trainer Alwin en trainer Wessley. Zij stellen zich graag aan je voor!

– Jessica ten Have, eigenaresse – ZZP Vitco sinds 2013
Vitaliteitscoach, fysieke trainer / personal trainer, masseuse
Mijn naam is Jessica ten Have en ik heb van mijn hobby een passie gemaakt. In 2013 ben ik begonnen met Sport- en Massagepraktijk Ten Have en sinds oktober 2017 heten wij Vitco. De term vitaliteit omvat meer dan alleen sporten. Het is de fysieke, mentale en emotionele vrijheid om jezelf maximaal te kunnen ontplooien zodat je meer uit het leven kunt halen en daar willen wij jou dolgraag mee helpen! In mijn vrije tijd vind ik het leuk om met vrienden af te spreken en hou ik ervan om, geloof het of niet, fysiek te trainen of te zwemmen. Verder wandel ik graag met de hond, op die manier geniet ik van de kracht van groen, iets wat ook een belangrijke rol speelt in mijn werk! Ik ben trots op ons team en waar we nu staan. We hopen op deze manier veel mensen te mogen helpen!

– Wessley ten Have, trainer –
Fysiotherapeut in opleiding
Mijn naam is Wessley ten Have en ik ben woonachtig in Laren. Ik ben momenteel bezig met de opleiding fysiotherapie in Utrecht en ik hoop in 2019 afgestudeerd te zijn. De kennis van het menselijk lichaam die ik opdoe gedurende deze opleiding kan ik goed in de praktijk brengen tijdens de sportlessen die ik geef. Na deze studie wil ik mij gaan richten op manuele therapie of sportfysiotherapie. Naast studeren vind ik het leuk om een balletje te trappen op het voetbalveld. Ik voetbal al sinds mijn zesde bij voetbalvereniging de Witkampers en ben ook nog niet van plan hier binnenkort mee te stoppen. Naast voetbal vind ik het leuk om af en toe te vissen en ik kan me ook erg vermaken met een goede serie.

– Alwin Bruijn, trainer –
Inmiddels ben ik, Alwin Bruijn, een bekend gezicht in de lessen van Vitco. Iedere maandag verzorg ik voor een deel de lessen bij Vitco. De eerste van de maand in Lochem en Bathmen en de rest van de maandagen ben ik in Laren. Ik probeer de lessen zo aan te bieden dat sporten nog leuker wordt. Dit doe ik door veel variatie in lessen aan te brengen door bijvoorbeeld de ene training te werken in tweetallen en de volgende keer individuele circuittraining aan te bieden.  Door de week werk ik in het groen, maar ik ben vooral op zoek naar een baan in de sportorganisatie. Als ik vrij ben dan ga ik graag een grondje wielrennen of hardlopen, dit als training voor triatlons. Het trainen op zwemmen zou ik meer moeten gaan doen. Ook begint straks de voetbal weer waar ik 2 keer in de week druk mee ben. Graag zie ik jullie op maandag!

– Burpee, mascotte en vaste supporter –
Mijn naam is Burpee en ik ben de mascotte van team Vitco. Ik hou van spelen, maar omdat ik heel jong ben mag ik nog niet zo heel veel. Ik hoop je binnenkort een keer te zien bij Vitco!