Over Vitco

Vitco

Vitco staat voor verbinding, gezelligheid, persoonlijk, onderscheidend en professionaliteit! Kernwaarden die voor ons als organisatie belangrijk zijn!

Sport- en Massagepraktijk ten Have is in februari 2013 opgericht door Jessica ten Have. Het begon met buiten sporten, personal training en massages. Doordat vitaliteit een steeds belangrijkere rol ging spelen in de bedrijfsvoering en uitstraling heeft Sport- en Massagepraktijk ten Have besloten de naam in 2016 te wijzigen naar Vitco.

Team-Vitco
Team-Vitco

Basisvoorwaarde

Vitco staat voor vitaliteit x training x coaching. Precies wat Vitco doet! We coachen mensen op vitaliteit, maar ook tijdens onze fysieke buiten sporttrainingen coachen wij onze leden om het maximale uit de trainingen te halen!

Vitaliteit is ‘een basisvoorwaarde’ om doelen vol te kunnen houden en tevens belangrijker dan sporten. Sporten is leuk, maar niet noodzakelijk om vitaal te kunnen zijn. ‘Weten waar jij je bed voor uitkomt, is belangrijker dan één uur trainen per week’! Daarom Vitco.

Inmiddels is het team van Vitco uitgebreid met trainer Christian, trainer Matthijs en fysiotherapeut en trainer Wessley. De focus van Jessica ligt vooral op vitaliteitscoaching, de zakelijke bedrijfstak Vitcompany, teambuilding en de organisatie goed draaiende houden. Daarnaast geeft ze nog enkele fysieke trainingen. De heren/jongens zul je vooral in de fysieke groepstrainingen tegen komen!

Jessica ten Have, eigenaresse – ZZP Vitco sinds 2013
Vitaliteit- en leiderschapscoach, fysieke trainer, masseuse

Mijn naam is Jessica ten Have en ik heb van mijn hobby een passie gemaakt. In 2013 ben ik begonnen met Sport- en Massagepraktijk Ten Have en sinds oktober 2016 heten wij Vitco. De term vitaliteit omvat veel meer dan alleen sporten. Vitaliteit is het ervaren van keuzevrijheid om te kunnen doen, wat jij graag wilt doen, waar je voor staat en hiernaar te handelen! Hoe ga je om met ‘vallen en opstaan en de minder leuke kanten van het leven’. Het is gewoon niet altijd feest? Vitaliteit is voor mij een basisvoorwaarden om een doelstelling vol te kunnen houden, omdat het vaak gaat over negatieve stressoorzaken. Ik vind het superleuk mensen hiermee te helpen! In mijn vrije tijd spreek ik graag met vrienden af en hou ik ervan om, geloof het of niet, fysiek te trainen of te zwemmen. Verder wandel ik graag met de hond, op die manier geniet ik van de kracht van groen, iets wat ook een belangrijke rol speelt in mijn werk! Ik ben ontzettend trots op ons team en waar we nu staan. We hopen op deze manier veel mensen te mogen helpen!

Wessley ten Have
Fysiotherapeut en trainer

Mijn naam is Wessley ten Have en ik ben woonachtig in Laren en afgelopen jaar afgestuurd als fysiotherapeut. De kennis van het menselijk lichaam die ik op heb gedaan gedurende deze opleiding kan ik goed in de praktijk brengen tijdens de sportlessen die ik geef. Na deze studie wil ik mij gaan richten op manuele therapie of sportfysiotherapie. Naast studeren trap ik graag een balletje op het voetbalveld. Ik voetbal al sinds mijn zesde bij voetbalvereniging de Witkampers en ben ook nog niet van plan hier binnenkort mee te stoppen. Naast voetbal vind ik het leuk om af en toe te vissen en ik kan me ook erg vermaken met een goede serie.

Matthijs Vos
Trainer

21 jaar en woonachtig in Lochem. Wekelijks geef ik op maandagavond de trainingen in Laren. Ik heb het CIOS in Arnhem afgerond en geef al meerdere jaren verschillende groepslessen zoals Bodypump , HIIT , Circuit , Spinning en nog veel meer! In mijn trainingen wissel ik sport en spel graag af om naast serieus te trainen ook nog extra plezier te beleven! Ik hoop jullie in mijn lessen graag te zien!

Christian Beuzel
Trainer

Mijn naam is Christian Beuzel en 23 jaren jong. Momenteel volg ik de master sport- en beweeginnovaties aan de HAN in Arnhem waar ik mijn HBO-diploma sport, gezondheid en management afgerond heb in 2020. Ik geef nu al ongeveer een jaar lang met veel plezier sportlessen bij Vitco en dat doe ik voornamelijk op de maandagavond in Lochem en Bathmen. Daarnaast geef ik af en toe op vrijdag de les in Laren. Ook voetbal ik bij Witkampers waar ik drie keer per week zoet mee ben (was ;)).

Thijs Scholten
Trainer

Mijn naam is Thijs Scholten en ik ben 21 jaar oud. Ik woon in Lochem en geef Vit-sports training op woensdagavond in lochem. Op dit moment volg ik de opleiding Sport & Bewegen aan het Graafschap College. Naast school vind ik het ook leuk om zelf te trainen in de sportschool. Ook sta ik 3 keer per week op het hockeyveld in Deventer.

Ik hoop jullie allemaal in mijn les te zien.

Janne
Trainer

Mijn naam is Janne Boogaerdt. Ik ben 16 jaar en woon in Laren. Ik volg de opleiding Voeding en Welzijn in Velp. Ik vind de combinatie voeding en sport erg leuk en wil mensen hier graag mee begeleiden.
Mijn passie is volleybal en dit doe ik dan ook heel graag! Op maandagavond geef ik samen met Christian de Vit-sports trainingen in Lochem en Bathmen. Zie ik jullie daar?

Burpee
Mascotte

Onze mascotte Burpee is bij veel trainingen aanwezig om alle sporters aan te moedigen!

Omdat wij professionaliteit heel erg belangrijk vinden zijn wij aangesloten bij de beroepsorganisatie voor vitaliteitprofessionals. Jaarlijks volgen wij meerdere bijscholingen om up to date te blijven van de laatste kennis om mensen en organisaties zo goed mogelijk te begeleiden, coachen en trainen!
Vitco gelooft in het bundelen van krachten en dit is de reden dat wij een samenwerking zijn aangegaan met Fysiotherapie Veeze.

Dit is een aanvulling op het doel van Vitco om prefentief en duurzaam inzetbaar te blijven.