Vitco

Sportschool Laren

Vitco is als buiten sportschool Laren actief in de regio Bathmen, Laren en Lochem. In 2013 hebben we als pionier het buiten sporten en de bootcamps in de regio geïntroduceerd. Je vindt bij ons een breed aanbod aan trainingen, die allemaal buiten worden gegeven. Dat geeft extra variatiemogelijkheden, extra plezier en extra voldoening voor al onze deelnemers. Als je het buiten sporten eenmaal gewend bent, wil je niet meer anders!

Sportschool Laren: fit en fun voor iedereen

Bij ons kan echt iedereen deelnemen, ongeacht je trainingsniveau of sportervaring. Er wordt getraind in kleine groepen of 1-op-1 met persoonlijke begeleiding. Daar waar nodig passen de trainers oefeningen aan, zodat je rustig in je eigen tempo kunt sporten of juist even extra flink wordt uitgedaagd. Je bent ook welkom als je zwanger bent, een blessure hebt of specifieke behoeften hebt. De buitensporttrainingen zijn toegankelijk en uitdagend voor iedereen en we passen de oefeningen aan om te zorgen dat jij je fijn voelt en jouw trainingsdoelen haalt.

Team-Vitco
Team-Vitco

Persoonlijke en deskundige trainers

Ons team van trainers en instructeurs is de afgelopen jaren flink gegroeid. Iedere trainer heeft zijn eigen expertise en specialisatie in bijvoorbeeld hardlopen, boksen en personal training. De trainers nodigen je uit om mee te doen met een gevarieerde mix van kracht-, conditie- en fitness oefeningen. Bereid je voor op een inspirerende en motiverende omgeving, waarin jij wordt uitgedaagd om het beste uit jezelf te halen. Voel de energie, verleg je grenzen en ontdek de opwinding en uitdaging van buiten sporten bij Vitco, dé sportschool in de frisse buitenlucht van Laren.

Vitaliteitscoaching en massages

Als aanvulling op de sportactiviteiten biedt Vitco vitaliteitscoaching en massages. Waarom? Omdat er soms net wat meer nodig is dan alleen sporten om je lekker gezond en vitaal te voelen. Vitaliteit is weten waar je je bed voor uitkomt, waar je je energie aan wilt besteden en hoe je kunt omgaan met alles wat je tegenkomt in het leven. Je vitaal voelen is een basisvoorwaarde om op je doelen af te gaan en vol te houden wat je moet doen om je doelen te bereiken. Vitaliteitscoaching kan je daarbij helpen.

Vitco staat voor verbinding, gezelligheid, persoonlijk, onderscheidend en professionaliteit! Kernwaarden die voor ons als organisatie belangrijk zijn!

Vitco is de buiten sportschool in Laren die is voortgekomen uit Sport- en Massagepraktijk ten Have. Oprichtster en eigenaresse Jessica ten Have begon in 2013 met buiten sporten, personal training en massages. Doordat vitaliteit een steeds belangrijkere rol ging spelen in het sportaanbod, is de naam van Sport- en Massagepraktijk ten Have in 2016 gewijzigd in Vitco.

Jessica ten Have

Ondernemer, Vitaliteit- en leiderschapscoach, fysieke trainer, masseuse

Mijn naam is Jessica ten Have en ik heb van mijn hobby een onderneming gemaakt. In 2013 ben ik begonnen met Sport- en Massagepraktijk Ten Have en sinds oktober 2016 heten wij Vitco. De term vitaliteit omvat veel meer dan alleen sporten. Vitaliteit is het ervaren van keuzevrijheid om te kunnen doen, wat jij graag wilt doen, waar je voor staat en hiernaar te handelen! 

Ik ben steeds meer bezig met het leidinggeven aan ons eigen team en managementtaken op de achtergrond. Ook houd ik er van om te blijven ontwikkelen om het vlammetje zo af en toe weer wat op te stoken, heerlijk! Daar zijn we achter de schermen dan ook volop mee bezig.

In mijn vrije tijd spreek ik graag met vrienden af en hou ik ervan om, geloof het of niet, fysiek te trainen of te zwemmen. Verder wandel ik graag met de hond, op die manier geniet ik van de kracht van groen, iets wat ook een belangrijke rol speelt in mijn werk! Ik ben ontzettend trots op ons team en waar we nu staan. We hopen op deze manier veel mensen te mogen helpen!

Wessley ten Have

Fysieke trainer en fysiotherapeut

Mijn naam is Wessley ten Have, woon in Deventer samen met mijn vriendin. Ik werk al jaren met plezier bij Vitco. De lessen die ik geef vinden plaats in Bathem. Heerlijk in de buitenlucht en vaak gebruikmakend van omgeving plus lichaamsgewicht om uitdagende en afwisselende trainingen te bedenken. Naast instructeur ben ik ook fysiotherapeut en manueeltherapeut i.o. Als therapeut werk in Twello bij de Boombosch en specialiseer ik me vooral in heup, bekken en onderrug klachten. Heb je fysieke klachten en weerhoudt dat je van meedoen met de trainingen? Dan kun je altijd met mij in contact komen of kom een keer langs bij mijn training op woensdagavond.
Naast werk hou ik ook van veel andere dingen. Bijvoorbeeld van onze mascotte Burpee en mijn eigen herder Senna. Het is heerlijk om met de honden lange stukken te lopen langs de IJssel of in de bossen. Lange hikes in de bergen kan ik ook nog niet echt genoeg van krijgen. Ik wil graag nog veel meer van de wereld zien. Naast dit vind ik sporten ook gewoon erg leuk om te doen, lekker grenzen verleggen en de chips calorieën en weer een beetje van af trainen want chips kun je me altijd voor wakker maken.

Matthijs Vos

Fysieke trainer en Personal trainer

24 jaar en woonachtig in Lochem, wekelijks geef ik op Maandag avond de trainingen in Laren. Ik heb het Cios in Arnhem afgerond en geef al meerdere jaren verschillende groepslessen / Personal training. Ik ben gek op Crossfit & en kracht training. In mijn training wissel ik sport en spel af. Ik vind het heerlijk om de mensen af te beulen en fitter te maken maar daarnaast ook met een goed gevoel naar huis te sturen. Ik hoop jullie in een van mijn lessen te zien.

Christian Beuzel

Fysieke trainer

Mijn naam is Christian Beuzel en ik ben 25 jaar. Ik heb sport, gezondheid en management gestudeerd en heb de master sport- en beweeginnovaties ook afgerond. Ik geef nu al een aantal jaar de sportlessen op maandagavond in Lochem (voorheen ook Bathmen) en af en toe neem ik andere lessen in de week voor mijn rekening. Ik werk bij Welzijn Lochem als sportcoach in de gemeente Lochem en ik voetbal drie keer per week bij V.V. Witkampers. Ik ga graag naar een festival en vind het gezellig om met vrienden wat te drinken en spelletjes te doen. Ik vind het dan ook leuk om spelvormen toe te passen in mijn trainingen. Hopelijk zie ik jou snel in één van mijn lessen en kan ik je hier begeleiden naar jouw doelen!

Janne Boogaerdt

Fysieke trainer

Mijn naam is Janne Boogaerdt. Ik ben 18 jaar en woon in Laren.
Ik heb de opleiding Voeding en Welzijn afgerond in Velp. Nu ga ik Sportkunde studeren op het Windesheim in Zwolle.
Ik vind de combinatie voeding en sport erg leuk en wil mensen hier graag mee begeleiden.
Mijn passie is volleybal en dit doe ik dan ook heel graag! Op woensdagavond geef ik de Vit-sports training in Lochem. Zie ik jullie daar?

Jessica Oudenampsen

Fysieke trainer

Mijn naam is Jessica Oudenampsen. Ik ben 29 jaar en woon in Bathmen.
Op maandag- en donderdagavond geef ik training in Bathmen.
Ik vind sporten zelf erg leuk, waarbij ik hou van afwisseling. Die afwisseling zul je ook tegen komen in mijn lessen; geen les is hetzelfde!
Naast het sporten hou ik me dagelijks op het werk ook bezig met gezondheid als onderzoeker bij het ziekenhuis en op de universiteit in Utrecht.
Ik hoop je snel te zien in één van mijn lessen!

Jerry Russchen

Fysieke trainer

Twee jaar geleden heb ik besloten om een carrière switch te maken. Mijn huidige werk vind ik leuk. Ik heb gezellige collega’s maar ik miste de passie in mijn werk dus besloot ik weer te gaan studeren. Voeding en diëtetiek met specialisatie beweging trok mijn aandacht. Dit is wat ik wil en enthousiast van word. Mensen begeleiden in het aanpassen van hun lifestyle gecombineerd met sporten. Via deze weg raakte ik in gesprek met Jessica en na een opleiding functioneel trainer ben ik nu onderdeel van team Vitco. Lekker speels buiten bewegen met altijd enthousiaste sporters, daar word ik ontzettend blij van! Zelf houd ik me erg bezig met goede voeding en beweging alles draait om balans en de weg vinden die je volhoudt en bij je past! Hopelijk tot gauw in mijn trainingen! 

Lars Kuiper

Fysieke trainer

Ik sport al heel wat jaren bij Vitco. Voor mijn sport motorcross waren de vit-motor uren daarvoor perfect. Voor mijn opleiding sport en bewegen heb ik hier vorig schooljaar stage gelopen. Na mijn stage ga ik verder bij Vitco als trainer op de maandagavond en ondersteun ik Matthijs.
Dus wil je onder begeleiding van 2 trainers sporten? Dan is de maandagavond jouw avond!
Ik hoop jullie binnenkort te zien!

Burpee

Mascotte

Onze mascotte Burpee is bij veel trainingen aanwezig om alle sporters aan te moedigen!

Vitco geeft buitensporten lessen in;

Bathmen
Laren
Lochem

Omdat wij professionaliteit heel erg belangrijk vinden zijn wij aangesloten bij de beroepsorganisatie voor vitaliteitprofessionals. Jaarlijks volgen wij meerdere bijscholingen om up to date te blijven van de laatste kennis om mensen en organisaties zo goed mogelijk te begeleiden, coachen en trainen!
Vitco gelooft in het bundelen van krachten en dit is de reden dat wij een samenwerking zijn aangegaan met Fysiotherapie Veeze.

Dit is een aanvulling op het doel van Vitco om prefentief en duurzaam inzetbaar te blijven.