Personal training

Haal meer uit je trainingen met 1-op-1-begeleiding
Personal training wordt gezien als de meest effectieve manier om je trainingsdoelen te halen, doordat je 1-op-1 begeleiding en individuele aandacht krijgt. Voordat we aan de slag gaan, heb je een uitgebreide intake met je persoonlijke trainer. Wat zijn jouw wensen? Wat zijn jouw doelen? Wat vind je leuk om te doen? Wat heb jij nodig om het vol te houden? Hoe gaan we samen jouw doelen realiseren? We nemen jouw wensen aandachtig door en kijken wat er nodig is om het gewenste resultaat te behalen.
Benieuwd wat jij met personal training kan bereiken?

Personal training: 100% jouw training

Er wordt een persoonlijk trainingsschema opgesteld gericht op jouw doelstelling(en). Met een personal trainer heb je altijd professionele begeleiding en een stok achter de deur. Iemand die je motiveert, inspireert en helpt jouw grenzen verleggen!

Door de personal training voel ik me fysiek en mentaal fitter
“Ik kan met volle overtuiging zeggen dat mijn ervaring bij Vitco Personal Training buitengewoon gezellig en effectief is. Enkele jaren geleden toen ik op zoek was naar een manier om mijn fitnessniveau te verbeteren, rekening houdend met mijn blessures en de specifieke eisen van mijn sport, autoracen. Bij Vitco vond ik precies wat ik zocht – een buiten programma dat volledig op maat gemaakt was om aan mijn individuele behoeften te voldoen.”

lees meer

“Het feit dat mijn trainingen buiten plaatsvinden in kleine groepjes met andere bevriende ondernemers maakt de ervaring nog specialer. We hebben samen een sterke band opgebouwd en ondersteunen elkaar tijdens de uitdagende workouts.

De trainers van Vitco zijn niet alleen professioneel en deskundig, maar ze zijn ook in staat om een motiverende en vriendelijke omgeving te creëren waarin we allemaal tot ons recht komen.

Wat me echt heeft verrast, is de fanatieke aanpak van de trainers. Ze dagen me voortdurend uit om mijn grenzen te verleggen en mijn prestaties te verbeteren. Ik kan mijn zinnen verzetten en al mijn stress loslaten tijdens de intensieve workouts, wat een geweldige manier is om een drukke werkdag af te sluiten.

De resultaten die ik heb behaald dankzij Vitco zijn gewoonweg Super. Ik voel me fitter en sterker dan ooit tevoren. Niet alleen heeft dit mijn prestaties als autosportliefhebber verbeterd, maar het heeft ook een positieve impact gehad op mijn professionele leven als ondernemer. Ik merk dat ik nu meer energie heb, beter kan omgaan met stress en me over het algemeen nog zelfverzekerder en gelukkiger voel.

Vitco heeft me geholpen om mijn fitnessdoelen te overtreffen en heeft me de tools gegeven om een gezondere levensstijl te leiden. Het is niet alleen een fitnessfaciliteit; het is een leuke sociale omgeving die elkaar in het algemeen ondersteunen en inspireren om het beste uit zichzelf te halen.

Als je op zoek bent naar een plek waar je persoonlijke aandacht krijgt, waar je uitgedaagd wordt om te groeien en waar je de steun hebt van medesporters, dan is Vitco Personal Training de perfecte keuze. Het heeft mijn leven op een positieve manier veranderd, en ik kan het iedereen ten zeerste aanbevelen!”

Michel Arfman

Small group training

Liever samen trainen?
Wil je liever samen trainen dan is de small group training geschikt voor jou. In duo’s is er nog steeds volop persoonlijke aandacht voor jullie allebei. Het trainingsprogramma wordt aangepast aan jullie wensen. Je personal trainer zorgt ervoor dat jullie beide goed en verantwoord trainen met het oog op jullie doelen en gewenste resultaten.

Kosten Personal trainer

Onze personal training begint bij een tarief van €37,50 per training waarbij we rekening houden met jouw individuele doelen en mogelijkheden. We streven naar toegankelijke trainingen en de beste kwaliteit. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie over hoe wij jou kunnen ondersteunen bij het bereiken van jouw persoonlijke leefstijldoelen.

Personal training aan huis

Personal trainingen geven we ook bij jou thuis, zowel individueel als in kleine groepen. Informeer naar de mogelijkheden. De kosten zijn afhankelijk van de groepsgrootte en de reistijd.

Benieuwd naar de meerwaarde en tarieven van personal training aan huis?

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Small group training is voor mij sporten én gezelligheid
“Elke week doe ik met een vriendin een uurtje personal training bij Jessica en personal boksen. Heerlijk en ideaal! Jessica krijgt het voor elkaar dat we niet verzaken en altijd met plezier sporten. Altijd uitdagend qua inhoud én gesprekken! Een aanrader dus voor wie meer wil dan alleen maar plichtmatig zweten.”

Leónie van Meggelen

Personal training