Vacature: Bootcamp/ groepsinstructeur bij Vitco

Ben jij een energieke en enthousiaste bootcamp/groepsinstructeur die anderen wil inspireren om op een leuke, uitdagende en enthousiaste manier te trainen in de buitenlucht? Dan ben jij de train(st)er die we zoeken bij Vitco!

Over ons:
Vitco biedt al 11 jaar lang Vit-sports (bootcamp) trainingen aan, waarbij we het hele jaar door buitensport trainingen geven in groepen van ongeveer 8 tot 12 personen. Onze trainingen vinden plaats in de regio Bathmen, Laren en Lochem. Met een ledenaantal van 170 zijn we een professionele en stabiele organisatie met oog voor ontwikkeling en groei!

Met een enthousiast team van instructeurs streven we ernaar om onze leden op een leuke, uitdagende en enthousiaste manier te laten trainen, waarbij we hen motiveren en inspireren het maximale uit zichzelf en elkaar te halen.

Wat wij belangrijk vinden:
We hechten veel waarde aan een ondersteunende, samenwerkingsgerichte en professionele omgeving. Als team zijn we toegankelijk, transparant, open en enthousiast. We geloven in het ‘weet wat er speelt principe’ en moedigen positieve communicatie aan. Bovendien zijn we betrokken bij onze leden, en binnen ons team. We streven naar een professionele, vriendelijke, positieve en plezierige werkomgeving.

We kijken ernaar uit om samen met jou te groeien en te ontwikkelen. Want bij Vitco geloven we dat samen groeien niet alleen betekent dat we sterker worden, maar ook dat we samen van de voordelen kunnen genieten. We stimuleren ontwikkeling en groei, en zijn bereid om jou op te leiden en te begeleiden in jouw proces tot het worden van een bootcamp/groepsinstructeur.

Wij bieden:

  • Flexibele uren: Trainingstijden zijn in overleg.
  • Aantrekkelijk salaris: We bieden een salaris dat overeenkomt met de marktstandaarden en bespreekbaar is, afhankelijk van ervaring en kwalificaties. Ook staan we voor samen ontwikkelen en groeien. Dat wordt dan ook rijkelijk beloond.
  • Enthousiaste en betrokken collega’s, die je een teamgevoel bezorgen en gemotiveerd zijn om samen met jou te werken aan constante ontwikkeling en verbetering van Vitco.
  • Mogelijkheden voor ontwikkeling: Opleiding is niet verplicht, maar we moedigen groei en ontwikkeling aan. We zijn bereid om mensen op te leiden en te begeleiden in hun rol als bootcampinstructeur.

 

Als jij klaar bent om anderen te helpen hun sportieve doelen te bereiken, buiten te sporten en deel uit te maken van een energiek en enthousiast team, dan is dit je uitgelezen kans! Laat iets van je horen en neem contact op.

Contactformulier

Vul het formulier in en wij nemen contact met je op!

Naam(Vereist)
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.