Vacature: Personal Trainer bij Vitco

Ben jij een betrokken, gedreven en enthousiaste personal trainer die graag anderen inspireert en ondersteunt in het halen van hun doelen? Dan ben jij de persoon die we zoeken bij Vitco!

Over ons:
Vitco is een bedrijf dat al 11 jaar lang buitensport trainingen aanbiedt in de regio Bathmen, Laren en Lochem, met specialisaties in Bootcamp, small group en personal training. Met een groeiend aantal leden, een groot aanbod aan groepstrainingen en een sterk toenemende vraag naar Personal training begeleiden we onze klanten op een persoonlijke en effectieve manier naar een gezondere levensstijl.

Met een enthousiast team van instructeurs streven we ernaar om onze personal training leden op een leuke, uitdagende en enthousiaste manier te laten trainen, waarbij we hen motiveren en inspireren het maximale uit zichzelf en elkaar te halen.

Wat wij belangrijk vinden:
Wij hechten veel waarde aan een ondersteunende, samenwerkingsgerichte en professionele omgeving. Als team zijn we toegankelijk, transparant, open en enthousiast. We geloven in het ‘weet wat er speelt principe’ en moedigen positieve communicatie aan. Bovendien zijn we betrokken bij zowel onze klanten als ons team, en streven we naar een professionele en vriendelijke werkomgeving.

We kijken ernaar uit om samen met jou te groeien en te ontwikkelen. Want bij Vitco geloven we dat samen groeien niet alleen betekent dat we sterker worden, maar ook dat we samen van de voordelen kunnen genieten. We stimuleren ontwikkeling en groei, en zijn bereid om jou op te leiden en te begeleiden in jouw proces tot het worden van een bootcamp/groepsinstructeur.

Wij bieden:

    • Flexibele uren: Trainingssessies worden gepland in overleg met de klanten.
    • Competitief salaris: Bespreekbaar en conform marktstandaarden. Ook staan we voor samen ontwikkelen en groeien. Dat wordt dan ook rijkelijk beloond.
    • Enthousiaste en betrokken collega’s, die je een teamgevoel bezorgen en gemotiveerd zijn om samen met jou te werken aan constante ontwikkeling en verbetering van Vitco.
    • Mogelijkheden voor ontwikkeling: Of je nu al ervaring hebt als personal trainer of bereid bent om opgeleid te worden, bij Vitco moedigen we groei en ontwikkeling aan.

Als jij klaar bent om anderen te helpen hun sportieve en leefstijl doelen te bereiken en deel uit te maken van een energiek en enthousiast team, dan is dit je kans! Neem contact op.

Contactformulier

Vul het formulier in en wij nemen contact met je op!

Naam(Vereist)
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.