Bokstraining

Boksles in groepen en individueel

Bokstraining is populair. Niet voor niets, want boksen is niet alleen leuk, maar ook gevarieerd, uitdagend, goed voor je conditie en een super workout voor je hele lijf. Of je nu wilt deelnemen aan bokslessen in groepen (Vit-boksen) of individueel traint met personal bokstraining, Vitco biedt het allebei.
Nieuwsgierig of Vit-boksen of personal bokstraining wat voor je is?

Bokstraining in groepen

De bokstrainingen zijn speciaal ontworpen om jouw fysieke fitheid te verbeteren, terwijl jij plezier hebt en jezelf uitdaagt. Zoek je gezelligheid en een energieke sfeer om jezelf uit te dagen, sluit je dan aan bij de bokslessen in groepen en verbeter je bokstechnieken en je conditie. Een bokstraining duurt 30 minuten en past altijd gemakkelijk ergens in jouw drukke schema. Wij nodigen je uit om iedere maandagavond van 19.45 – 20.15 uur mee te trainen. Ontdek de positieve impact van een half uurtje boksen!

Wij sporten sinds enige tijd met veel plezier bij Vitco! Na onze zwangerschappen hadden we allebei behoefte om op een leuke manier conditie en spieren te versterken. Bij Vitco trainen we lekker buiten in groepsverband onder professionele begeleiding. Extra leuk is dat we het als zussen samen doen. Een goeie motivatie om te gaan, we dagen elkaar graag uit en het is nog gezellig ook! We vinden de bootcamp bij Matthijs op maandagavond erg leuk, vanwege de vele spelvormen en zijn enthousiasme. Daarna nog een half uurtje elkaar lekker afmatten bij het boksen. Er werd goed rekening gehouden met een verantwoorde opbouw na onze zwangerschappen. Ook voor een gepersonaliseerd trainingschema in voorbereiding op mudrun of bruiloft wordt graag meegedacht. Er wordt regelmatig gepolst welke behoeften de leden hebben. Daaruit is onlangs vit-running opgestart. Onder leiding van Vincent werken we nu iedere zondag aan onze hardlooptechniek, leuk en nuttig tegelijk. Last but not least zijn de aqua bootcamp lessen van Jessica in de zomer een super leuke, verfrissende afwisseling in het zwembad. We gaan samen voor nog vele jaren sportieve uitdaging bij Vitco!

Linda & Tessa

Personal bokstraining

Ben je op zoek zijn naar een meer persoonlijke benadering en individuele training, dan kun je ook de personal bokstrainingen volgen. Of je nu je kracht wilt vergroten, je conditie wilt verbeteren, je bokstechnieken wilt verfijnen of de personal bokstraining wilt inzetten om jouw doelen te halen, personal trainer Matthijs begeleidt en coacht je om jouw persoonlijke doelen te bereiken.

Vit-boksen, de ultieme uitdaging

Bij Vitco geloven wij dat boksen meer is dan alleen een sport, namelijk ook een manier om je eigen kracht verder te ontwikkelen. Zowel fysiek als mentaal. Het is een effectieve manier om jouw conditie te verbeteren, stress te verminderen en zelfvertrouwen op te bouwen.
Of jij nu een ervaren bokser bent of nog nooit een bokshandschoen hebt aangeraakt, bij ons ben je van harte welkom.

Tarieven

Onbeperkt groepstrainingen voor:

Volwassenen € 36,86 per maand
Jeugd (tot 16 jaar) € 32,05 per maand
Kids (tot 13 jaar)* € 21,95 per maand

Je abonnement is per maand opzegbaar met een opzegtermijn van 1 kalendermaand.

Nieuwsgierig of Vit-boksen of personal bokstraining wat voor je is?

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.