Vit-challenge

Daag jezelf en elkaar uit tijdens onze Vit-Challenge weken!

Kick-off

De Vit-Challenge weken trappen we af op 18 september met onze kick-off training. Op deze zondag gaan we van 10.00 – 11.30 uur een challenge met onszelf en elkaar aan. De kick-off training bestaat namelijk uit een challenge op het gebied van conditie, kracht, duur en interval. Een ieder probeert de beste resultaten neer te zetten door middel van een leuke en uitdagende training die toegankelijk is voor iedereen!

Het perfecte moment om te starten bij Vitco. Het is namelijk een ideaal moment om jouw 0-meting als beginsituatie neer te zetten. Deze meting zal vaker terugkomen, zodat je de resultaten kan vergelijken en jezelf kan blijven uitdagen.

Om nog wat extra motivatie mee te geven voor de kick-off is er voor degene met de beste inzet en resultaten een samengestelde Vit-box (t.w.v. 65 euro) te winnen!

Vit-Challenge

Daag jezelf en elkaar uit tijdens onze Vit-challenge weken en win een van onze toffe Vit-boxen. Dit gaat plaatsvinden van 19 t/m 30 september. De inhoud van de trainingen is gebaseerd op onderdelen uit onze reguliere trainingen. Deze challenge is dus anders dan de inhoud van onze kick-off.

Gedurende deze twee weken zullen alle trainingen grotendeels hetzelfde zijn. We verwachten ongeveer 40 minuten bezig te zijn met de challenge (en warming-up) en de laatste 20 minuten wordt door de huidige trainer anders ingevuld. Wat betekent dat er naast de challenge ruimte is voor andere elementen, zoals andere oefeningen en spelvormen. We vinden het belangrijk dat iedereen kan én wil trainen deze weken. Dus mocht je liever niet meedoen aan de challenge dan kan je gewoon komen trainen zonder de resultaten bij te houden. 

Per locatie (Bathmen, Laren, Lochem, Motocross) krijgen wij een winnaar die een samengestelde Vit-box wint t.w.v. 65 euro.  Ook krijgen we aan het einde van deze Vit-challenge weken een overall winnaar bij de mannen én vrouwen. Zij krijgen naast de Vit-box ook nog een ander fantastisch cadeau!