Vit-motor

Kracht- en conditietraining voor motorcross en enduro
Op dinsdagavond wordt er een specifieke kracht- en conditietraining gegeven voor motorcrossers en enduro rijders. Deze training is gespecialiseerd voor en door de motorsport!

Vit-motor uitproberen?

De trainingen zijn specifiek, uitdagend en verbindend. Iedereen heeft affiniteit met de motorsport waardoor (bijna) iedereen elkaar kent. Mede hierdoor dagen de crossers elkaar maximaal uit én is het gezellig tijdens de trainingen! Train jij graag met mensen die dezelfde passie hebben? Wil je uitdagend, gevarieerd en in een groep trainen? Dan is deze motorcross groep echt iets voor jou!
“Het mooie aan de Vit-Motor groep is dat we trainen met jongens die regionaal rijden maar ook ( oud ) ONK/WK toppers. Dit maakt het trainen bij Vitco extra speciaal en leuk. De Vit-Motor les is ook echt speciaal naar onze wens aangepast, zoals een aantal weken geleden toen het Praep stuur, sportspecifiek training stuur, werd aangeschaft.

Bij Vitco wordt er rekening gehouden met het wedstrijdseizoen, waardoor we op de wedstrijddag minder last hebben van spierpijn en moeten pieken wanneer het nodig is!

lees meer

Het leuke aan Vitco vind ik dat we zelf ook inbreng hebben qua oefeningen, juist omdat wij ook zo gericht trainen! We vinden het leuk om daar ook ideeën in aan te brengen, omdat wij veel voorbij zien komen van andere rijders. Mocht ik iets tegenkomen op social media wat mij een toffe oefening lijkt dan stuur ik het naar de trainers. De oefeningen kan dan later terugkomen in de trainingen als de fysieke trainers van Vitco dit ook een goede oefening vinden en het past in de periodisering. Dat maakt het leuk om zo lang al met elkaar te trainen, om zo sportspecifiek met gelijkgestemden bezig te zijn.

Eventuele blessures worden door Vitco ook altijd gecheckt voor de les, mocht je ergens last van hebben dan wordt de oefening individueel aangepast. We trainen al jaren dag in en dag uit met elkaar, we zijn een hechte en gevarieerde groep die van gezellig én hard trainen houden.

Een echte aanrader voor mensen die houden van Motorsport en kracht- en conditietraining!”

Ruben

Tarieven

Onbeperkt groepstrainingen voor:

Volwassenen € 38,75 per maand
Jeugd (tot 16 jaar) € 33,75 per maand
Kids (tot 13 jaar)* € 22,95 per maand

Je abonnement is per maand opzegbaar met een opzegtermijn van 1 kalendermaand.

Vit-motor uitproberen?

Train een week gratis mee!

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Ik hou kracht en conditie op peil voor het motorcrossen
“Ik sport bij Vitco om mijn conditie op peil te houden en tevens kracht te trainen voor de motocross en enduro wedstrijden. Deze training wordt altijd in de buitenlucht gegeven. Dit doen we met een groep mensen met allemaal dezelfde interesses. Daarom bevalt het mij erg goed en is het zeker een aanrader voor de crossers!”

Marc Zomer

Vit-motor