Hardlooptraining

VACATURE!

𝗪𝗶𝗷 𝘇𝗶𝗷𝗻 𝗼𝗽 𝘇𝗼𝗲𝗸 𝗻𝗮𝗮𝗿 𝗲𝗲𝗻 𝗻𝗶𝗲𝘂𝘄𝗲 𝗵𝗮𝗿𝗱𝗹𝗼𝗼𝗽𝘁𝗿𝗮𝗶𝗻(𝘀𝘁)𝗲𝗿! 👀
Helaas gaat Vincent team Vitco verlaten. Wegens succes willen wij zeker een vervolg geven aan de hardlooptrainingen en dus zijn wij opzoek naar een nieuwe trainer. Ben jij of ken jij een gemotiveerde hardlooptrainer dan horen wij het graag!

Datum en tijdstip kan in overleg.

Vit-running voor beginners en ervaren hardlopers
Wil je leren hardlopen en zoek je een effectieve en motiverende hardlooptraining? Bij onze Vit-running hardlooptraining staat een professionele benadering van hardlopen centraal. De hardlooptraining is geschikt voor zowel beginners als ervaren hardlopers en wordt verzorgd door Vincent. Hij is een ervaren hardlooptrainer met een passie voor het begeleiden van hardlopers op ieder niveau.

Vit-running uitproberen?

Vit-running: ieder zijn eigen hardloopdoelen

Elke zondagochtend van 09.30-10.30uur komen enthousiaste hardlopers bijeen in Laren voor een energieke Vit-running hardlooptraining. Vincent neemt zijn groep mee langs verschillende hardlooptechnieken. Met de gevorderde hardlopers kijkt hij samen naar het verbeteren van lichaamshouding, voetafwikkeling, efficiënter energieverbruik, snelheidstrainingen, wedstrijdvoorbereidingen en nog meer afwisseling in de trainingen. Zodat jij jouw vaardigheden steeds verder verbetert en je persoonlijke doelen behaalt.

Op zoek naar persoonlijke begeleiding bij hardlopen?

Hardlooptraining

Leren hardlopen en hardlooptechnieken
Onze Vit-running hardlooptraining begint met een uitgebreide warming-up om de spieren op te warmen en de hartslag te verhogen. Dit helpt blessures te voorkomen en bereidt het lichaam voor op de intensiteit van de training. Vervolgens worden diverse loopvormen en -technieken behandeld, waarmee je jouw hardlooptechniek verbetert en leert steeds efficiënter en ontspannen hard te lopen.

Looptechnieken en intervaltraining

Maar we gaan verder dan alleen techniek. Na het oefenen van loopvormen en -techniek, sluiten wij de Vit-running training af met een uitdagende intervaltraining of een leuke spelvorm. Dit zorgt ervoor dat iedereen voldaan en uitgedaagd naar huis gaat, met een gevoel van progressie.

Stap voor stap je prestaties verbeteren

Of jij nu wilt beginnen met hardlopen of jouw prestaties naar een hoger niveau wilt tillen, bij Vit-running ben jij aan het juiste adres! Vincent heeft ruime ervaring met het begeleiden van zowel beginners als ervaren hardlopers. Hij helpt je stap voor stap met het opbouwen van jouw conditie, het verbeteren van jouw hardlooptechniek, het trainen voor bijvoorbeeld wedstrijden en het keer op keer verbeteren van je pr.

Hardlopen in een groep is gezellig en uitdagend

Bij Vitco geloven wij in de kracht van een positieve en ondersteunende groep. Samen met andere gemotiveerde hardlopers kun jij jezelf uitdagen en inspireren. De Vit-running hardlooptrainingen zijn niet alleen fysiek uitdagend maar ook leuk en sociaal. Het is een geweldige manier om nieuwe mensen te ontmoeten en de passie voor hardlopen te delen.

“De afgelopen 3,5 jaar is sporten voor mij steeds belangrijker geworden. Het sportvirus heeft me zo te pakken gehad dat ik vorig jaar de Yu-man run heb gedaan en ik naast de sportmomenten bij Vitco zelf ben gaan hardlopen. Dit deed ik op mijn manier, gewoon de deur uit en een stuk rennen. Maar ik besefte dat ik (figuurlijk) niet vooruit kwam, dus kwam het moment dat Jessica aangaf dat er een hardlooptraining zou komen, als geroepen. Inmiddels hebben we meerdere trainingen achter de rug. Er vormt zich een gezellige club hardlopers met ieder zijn eigen niveau. Vincent (de trainer) geeft een afwisselende en leerzame training. Dit doet hij op een manier die bij elke loper past. Of je net begint of langer rent; de interval- en techniektraining sluit goed aan.

Ik ben er blij mee en merk dat de trainingen effect hebben en ik meer vooruit kom…….”

Yvonne

 Tarieven

Onbeperkt groepstrainingen voor:

Volwassenen € 36,86 per maand
Jeugd (tot 16 jaar) € 32,05 per maand
Kids (tot 13 jaar)* € 21,95 per maand

Je abonnement is per maand opzegbaar met een opzegtermijn van 1 kalendermaand.

Schrijf je vandaag nog in voor één van onze Vit-running hardlooptrainingen en ontdek hoe jij met Vitco jouw hardloopdoelen bereikt. Neem contact met ons op via onze website of kom langs op zondagochtend om 09.30 uur in Laren. We kijken ernaar uit om je te verwelkomen bij Vitco!

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

“Halverwege juli werd ik door mijn zus Karin geattendeerd op de hardlooptraining bij Vitco. Na contact te hebben gezocht met Jessica noemde Jessica al dat de training m.n. gericht zal zijn op de techniek van het hardlopen. Dit triggerde me. Ik heb me opgegeven voor de kennismakingsles bij Vincent en kreeg inderdaad veel nieuwe inzichten op de manier van hardlopen. Het gaat dan bijvoorbeeld over het “lopen vanuit je heupen” het lopen op het voorste gedeelte van je voeten, zodat je hiermee ook afzet naar achteren, etc.

De trainingen bestaan grotendeels uit drie blokken: warm lopen, techniek oefenen en een interval training. De uitvoering van deze blokken is elke keer anders, grotendeels in en direct om Laren.

Het goed onder de knie krijgen van deze techniek gaat niet vanzelf. Tijdens de intervaltrainingen of zelf tijdens het hardlopen ben ik nu wel bezig met deze aanwijzingen en het loopt dan inderdaad makkelijker, maar merk ook dat dit nog niet in mijn systeem zit. Ik zal me de komende tijd nog wel eens bij Vincent blijven (aan)melden…”

Peter Veltkamp