Vit-sports

Bewegen is goed, maar goed bewegen is beter

Train conditie en kracht

Vitco heeft als de eerste in de regio Bathmen, Laren en Lochem de term ‘Bootcamp’, oftewel Vit- Sports, op de kaart gezet. Vit- Sports is een intensieve, op maat gegeven groepstraining in de buitenlucht. Deze training bestaat uit een combinatie van gevarieerde conditie- en krachtoefeningen.

Al enkele jaren sport ik bij Vitco en het bevalt mij uitstekend. Met 2 keer in de week deelnemen aan de groepslessen in Laren heb ik als doel conditie en kracht te verbeteren. Dit komt ten goede tijdens het hardlopen wat ik naast het volgen van de lessen bij Vitco graag doe. De lessen zijn zeer afwisselend, iedere les is anders en hierdoor blijf ik gemotiveerd om te sporten. Begeleiding is top. Ze helpen je om de oefeningen goed uit te voeren en corrigeren je als het nodig is. Ook is het heerlijk om in de buitenlucht te sporten zonder klok, het uur sporten vliegt voorbij. Vaak kom je er de volgende ochtend er wel achter. Spierpijn!!
Matthijs Bovendeur

sport in Laren

Haal motivatie uit de groepstraining

De lessen worden in kleine groepen aangeboden onder persoonlijke en professionele begeleiding. Het zijn uitdagende, intensieve en vooral motiverende trainingen in de buitenlucht waarbij plezier en het groepsgevoel centraal staan. Trainen in een groep is natuurlijk niet alleen gezellig, maar werkt ook extra motiverend en uitdagend. Samen ga je namelijk vaak net een stapje verder.

Ongeacht welk trainingsniveau

Wij vinden het erg belangrijk dat iedereen zich welkom voelt om mee te kunnen doen, ongeacht trainingsniveau of achtergrond. In de groepstrainingen is er ook voldoende ruimte om te werken aan persoonlijke doelen. We vinden het belangrijk dat de inhoud van de trainingen gevarieerd zijn. Op deze manier blijft het lichaam geprikkeld, blijven de trainingen interessant en is iedere training anders. Team Vitco wisselt sport en spel af voor meer plezier!

Tarieven

Onbeperkt groepstrainingen voor:

Volwassenen € 36,86
Jeugd (tot 16 jaar) € 32,05
Kids (tot 13 jaar)* € 21,95