Bootcamp

Onze Vit-sports buiten trainingen voor iedereen

Bootcamp Vit-sports is een uitdagende, op maat gegeven groepstraining in de buitenlucht. De outdoor training bestaat uit een combinatie van gevarieerde conditie- en krachtoefeningen. Alle bootcamps zijn toegankelijk voor iedereen. Je traint altijd op jouw eigen niveau.

Bootcamp uitproberen?

Bootcamp: met de groep haal je meer uit je training

De trainingen worden in kleine groepen (ca. 8-12) aangeboden en je wordt persoonlijk en professioneel begeleid. De bootcamp trainingen zijn uitdagende, intensieve en vooral motiverende trainingen in de buitenlucht, waarbij plezier en het groepsgevoel centraal staan. Onze Vit-sports outdoor trainingen in een groep zijn natuurlijk niet alleen gezellig, maar werken ook extra motiverend en uitdagend. Samen ga je namelijk vaak nét een stap verder en bereik je meer dan je had gedacht.

Vanaf het begin, dus inmiddels 10 jaar, sport ik bij Vitco en het bevalt mij uitstekend. Met 2 keer in de week deelnemen aan de bootcamp in Laren heb ik als doel conditie en kracht te verbeteren. Dit komt ten goede tijdens het hardlopen wat ik naast het volgen van de bootcamp bij Vitco graag doe. De outdoor trainingen zijn zeer afwisselend, iedere training is anders en hierdoor blijf ik gemotiveerd om te sporten. Begeleiding is top. Ze helpen je om de oefeningen goed uit te voeren en corrigeren je als het nodig is. Ook is het heerlijk om in de buitenlucht te sporten zonder klok, het uur sporten vliegt voorbij. Sinds kort doe ik ook mee met Vit-running. Vaak kom je er de volgende ochtend er wel achter. Spierpijn!!

Matthijs Bovendeur

Bootcamp

Bij Vit-sports kan iedereen meedoen
In de groepstrainingen is er volop aandacht en ruimte om te werken aan je persoonlijke doelen. We vinden het belangrijk dat de outdoor trainingen afwisselend en uitdagend zijn. Dat doen we door de oefeningen tijdens de bootcamp sterk te variëren. Zo wisselen we kracht- en conditieoefeningen af met sport en spel. Groot voordeel: geen enkele training is hetzelfde en hierdoor train je jouw hele lichaam. Precies waar team Vitco voor staat.

Onze Vit-sports training een keer uitproberen?

Tarieven

Onbeperkt groepstrainingen voor:

Volwassenen € 38,75 per maand
Jeugd (tot 16 jaar) € 33,75 per maand
Kids (tot 13 jaar)* € 22,95 per maand

Je abonnement is per maand opzegbaar met een opzegtermijn van 1 kalendermaand.

Bootcamp uitproberen?

Train een week gratis mee!

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Wij zijn Tom en Krista en vanaf mei begonnen met buitensporten bij Vitco. We zijn recent verhuisd vanuit Borculo en Nijmegen naar Lochem en wilde het buiten sporten weer oppakken!. We hebben al meerdere lessen bijgewoond en zijn er erg enthousiast over. De afwisseling in lessen en verschillende oefeningen maken het sporten erg leuk:) Er worden meerdere lessen gedurende de week aangeboden, waardoor je flexibel bent met wanneer je wil sporten. We halen er samen veel plezier uit en vinden ook leuk dat we worden opgenomen in de groep. Het is een leuke manier om fit te blijven en om nieuwe mensen te leren kennen.
Een oproep van Tom; mannen meld je aan, want die zijn nog een beetje schaars in Lochem😉
Tom en Krista