‘Als vitaliteitscoach helpen we je verkennen, veranderen en vooral volhouden!’

Als vitaliteitscoach helpen we je ontdekken wat jij belangrijk vindt in het leven en gaan we op zoek naar jouw manier om vitaal en veerkrachtig in het leven te staan. De dynamische maatschappij waar we in leven, biedt veel mogelijkheden en de kansen liggen aan onze voeten. Anderzijds is onze omgeving gevuld met verwachtingen, waar je niet altijd aan kan voldoen. Soms stroomt je hoofd over van informatie en kan je lichaam wel wat extra energie gebruiken. Veel mensen hebben het gevoel dat ze aan het overleven zijn door de negatieve stress die zij ervaren of voelen zich eenzaam. Wij willen jou graag helpen je vitaal te voelen en gelukkig te zijn in het leven! We leren je vaardigheden zodat jij weer meer vrijheid, energie en plezier in je leven hebt. De sessies kunnen zowel binnen als buiten plaatsvinden. De kracht van het groen heeft een positief effect op je fysieke en mentale gesteldheid.

Vraag een gratis kennismakingsgesprek aan om erachter te komen hoe we jou kunnen helpen om meer uit je leven te halen.

Error: No posts available for this ID

Ervaringen

Martine Hissink-Bolte
Ik ben Martine Hissink/Bolte 39 jaar en woon in Laren. November 2016 wou ik graag stoppen met roken ( mijn hoofddoel) maar ik wou dit wel doen onder begeleiding van voeding en sport deskundige om mijzelf een beetje op de weg te houden.. Zo gezegd zo gedaan... samen een plan op gesteld en wekelijks gesport en voedingsschema doorgenomen.. dit was goed vol te houden,sporten was eerst pittig maar ging uiteraard veel beter naar verloop van tijd.. Belangrijker voor mij nog was ik had geen sigaret meer aangeraakt. Stoelgang op orde en weegschaal met een smiley in de badkamer staan.. Dit hebben we c.a 7 maanden volgehouden en vervolgens ben ik met de groepsles mee gaan draaien op woensdag morgen. Het buiten sporten bevalt mij erg goed ongeacht de weersomstandigheden, de variatie van sport ,beweging, conditie en oefening en vooral de afwisseling is zeker een aanrader.. Jessica is een sociale,altijd geïnteresseerde jonge vrouw maar zeker fanatiek in wat ze aan het doen is. Sinds 2 weken heb we ook een mascotte Burbee. Dit schattige hondje probeert de boel soms af te leiden maar ook hier houd Jessica haar focus.. Aldus ik ben een tevreden lid en raad iedereen het buiten sporten bij Vitco aan. Sport groetjes Martine ( oja en voor de nieuwsgierige lezer..... ik rook nog steeds niet)👍
Petra Dijkman
Ik ben bij Vitco gaan sporten, omdat een vriendin mij er op gewezen had. Het buiten sporten trok mij echt aan en nu zou ik ook echt niet meer anders willen! Lekker in de frisse lucht, soms een zonnetje, soms winterse kou; het heeft allemaal iets moois. En met goede kleding is het prima te doen. Kennis van het lichaam en goede oplettendheid van Jessica en haar team, zorgen dat je de oefeningen juist uitvoert. Hierdoor ga ik minstens 3x in de week met veel plezier naar de lessen van Vitco. Daarnaast heb ik bij Jessica aangeklopt voor advies rondom voeding. Zij heeft me inzicht gegeven in mijn gewoontes en samen is het ons gelukt om die te doorbreken. Ik kan nu oprecht zeggen dat ik mij fit voel èn dat ik gezond met voeding om kan gaan. Ik ben haar hier erg dankbaar voor.
Annet
Een tijdje geleden nam ik contact op met Jessica omdat ik even een time out wilde in het sporten. Omdat mijn lichaam niet echt meer wilde werken. Ik was moe en eigenlijk een beetje op. Er was een heleboel te verklaren door privé omstandigheden. Jessica stelde voor om vitaliteitscoaching op te pakken. Samen zijn we in gesprek gegaan om weer balans te vinden. Door na te denken wat je wil en niet meer wil en hoe je dit kunt aanpakken komt er ruimte in je hoofd. Door aanpassingen in mijn dagelijks leven zoals koffie drinken, powernap en aan de gaan met stressmanagement etc.. Ben ik langzaam mijn batterij weer aan het opladen en heb ik het sporten weer opgepakt en mijn lichaam accepteer weer. En heb meer rust gevonden in mijn hoofd.