Yes het is tijd voor de YU MAN RACE!

Na een toffe en succesvolle buddyrun doen we met Vitco mee aan de allereerste editie van de spectaculaire YU MAN RACE op 28 augustus 2022. Dé Next-Level versie van de StrongMan- en StrongSisterRun, de bekende obstacle runs in Hellendoorn. Het verschil? De Strong Sisters met ballen worden niet gescheiden van de strong men met baarden. De YU MAN RACE is er voor iedereen, want iedereen heeft YU MAN guts!

 

De YU MAN RACE is een spectaculaire race voor alle niveaus! Beginners or winners, for gold or for fun, individuals or teams. Je kiest zelf jouw afstand (5, 10, 15 of 21 km) en beleeft de 4 verschillende elementen; modder, water, lucht en vuur op maar liefst 4 verschillende terreinen!

Opgeven kan via info@vitco.nl. Je mailt voor-, achternaam en de gewenste afstand naar info@vitco.nl zodat wij weten wie er vanuit Vitco mee doet. Je zult vervolgens een mail vanuit ons terugkrijgen met een link voor de officiële inschrijving voor de Yu Man Race. Vervolgens voegen we je toe in een groepsapp waar je op de hoogte wordt gehouden van de informatie rondom het event. Hopelijk kunnen we per afstand gelijktijdig starten én staan we net als 3 jaar geleden bij de Strongsister en Strongmanrun met 80 deelnemers aan de start én finish!

 Voor meer informatie kijk op: https://www.yumanrace.com/obstacle-run/